Kliver på efter årsskiftet   Joel Rönneman

Kliver på efter årsskiftet

Publicerad
2022-11-11
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

I augusti blev det klart, att Joel Rönneman kliver på som ny VD för Felestad Trading och Påhlsons Daylight i början av 2023.

Han arbetar just nu som kommersiell chef på Kjell & Company, där han även är medlem av koncernledningen. Totalt har Joel Rönneman arbetat i flertalet olika roller hos Kjell & Company i närmare 20 års tid.

– Vi är väldigt glada över att vi har lyckats rekrytera Joel, som har en lång och bevisad erfarenhet, som duktig ledare och att ha byggt framgångsrika team, affärsmodeller och företag, säger Per Uebel, styrelseordförande på Felestad och Påhlsons.

Vem som har den ansvarande rollen som tillförordnad VD är idag okänt, då Linda Rosberg, tidigare VD för Felestads och Påhlsons, slutade sitt uppdrag i juli enligt Linkedin. Totalt har de båda bolagen ca 50 medarbetare, verksamhet på fem orter och omsätter över 150 miljoner kronor.