Byggbolag vill bygga rätt profil

Byggbolag vill bygga rätt profil

Publicerad
2022-11-16
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Det stora byggföretaget Wilzéns, med bas i Linköping, har nu valt att teckna ett avtal med Voky, om att profilera företaget på rätt sätt.

Sistnämnda ska bidra med sin kunskap och kännedom om produktmedia, profil- och arbetskläder samt specialdesignade eventprodukter.

– För oss på Wilzéns är det viktigt med en tydlig visuell profil. Med hjälp av stilsäker branding, stärker vi varumärket utåt och skapar samtidigt en intern stolthet och en stark vi-känsla, säger Herman Nilsson på Wilzéns.
– Vi valde Voky för deras gedigna erfarenhet från att hjälpa företag skapa en tydlig visuell identitet. De har från start visat både drivkraft och omsorg, när det gäller alla aspekter kring utveckling och förädling av vårt varumärke och vår profil.

I det nya samarbetet har Voky skapat en lösning, för att enkelt tillgodose kundens behov av högkvalitativa produkter, en smidig beställningsprocess och snabba leveranser.

– Det är både kul och kreativt att samarbeta kring de mer specialdesignade produkterna, säger Marcus Wennaeus på Voky.
– För Wilzéns har vi bl a tagit fram brandade cykelkläder, för de anställda som deltar i Vätternrundan och för företagets padelentusiaster, har vi designat en unik uppsättning tävlingskläder. Det har varit väldigt uppskattat.

.