Ny butik i Dalarna

Ny butik i Dalarna

Publicerad
2022-09-14
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Under sommarmånaden juni valde Morx Yrke & Profil, i Malung, Dalarna att ansluta sig till kedjan Team Workwear.
Företaget och butiken grundades av Mats Oskarsson i februari i år.

– Vi ser väldigt positivt på att gå med i Team Workwear. Vi får goda kontakter med bra leverantörer, hjälp med marknadsföring och digitala kundshoppar, säger Mats Oskarsson, ägare och VD på Morx Yrke & Profil.
– Dessutom ser vi fram emot att knyta bra kontakter med resterande medlemmar, då vi kan utbyta erfarenheter och hjälpa varandra.

Vid sin sida har Mats Oskarsson hjälp av sin fru Lotta Oskarsson och grundidén är att förse både hantverkare och industrier med kläder och tryck. Upptagningsområdet är företag runt om i Malung och Sälen.

– Att kunna stärka upp kedjan med en ny medlem känns otroligt roligt. Även att vi får en butik till i Dalarna känns bra och att vi stärker upp kedjan inåt landet, säger Per Spett, kedjeledare på Team Workwear.

.