Han går vidare från Magasin   Johan Jüngling

Han går vidare från Magasin

Publicerad
2022-09-02
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Under sommaren kunde Johan Jüngling meddela, att han efter snart 20 år inom Magasin Group, att det var dags att lämna över till nästa talang.

Sista dagen blev den 31 augusti och då släpper han, både rollen som VD och sin ägarandel.

– Det har varit en otroligt spännande resa för mig och mina fantastiska kollegor. Vi har haft en konstant tillväxt under alla år, men det bästa har ändå varit alla möten med både kunder och partners, kommenterar Johan Jüngling.

Framöver kommer man istället kunna träffa Johan Jüngling på Adelante, vilka arbetar med ett deli-koncept för återförsäljare. Redan nu är det fullt fokus på julen och lanseringen av ett nytt koncept inom deli. Mer om det, efter Nordic Profile Fair, som var den 17-18 augusti.