Två välkända till Alvöen   Johan Millby och Katarina Andersson Millby

Två välkända till Alvöen

Publicerad
2022-06-17
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

I takt med att Alvöen AB, en återförsäljare av CNC- och fräsmaskiner i Stenkullen öster om Göteborg, vill satsa hårdare på den svenska marknaden, anställer man nu två välkända personer från branschen.

Verksamheten startades under hösten 2019, som dotterbolag till norska Alvöen AS, med Niklas Svensson vid rodret och nu tar man in makarna Johan Millby och Katarina Andersson Millby. Båda kommer senast från Boråsbaserade Signcom.

– Att få in två så oerhört erfarna medarbetare, kommer ge Alvöen AB en verklig kickstart, säger Niklas Svensson, VD på Alvöen AB.
– Den kunskap och expertis dessa två har samlat på sig, under sina många år i branschen, gör att vi både kan nå ut till marknaden, precisera kundernas behov och leverera en exakt anpassad, skräddarsydd utrustning, till var och en.

Johan Millby, som under många år varit servicechef och produktansvarig för CNS-, laser- och gravyrmaskiner, är nu produktansvarig för Multicam Celero-skärbord. Katarina Andersson Millby, som varit marknadschef i många år, kliver in som konsult och kommer sköta marknadsföringen från sitt nya företag Okajjo AB.