NetOnNet erbjuder POD i butik

NetOnNet erbjuder POD i butik

Publicerad
2022-06-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Nu har elektronikjätten NetOnNet börjat med direkt utskrift i sina lagershoppar. Fast kanske inte i den meningen, som man först tänker.

Här handlar det om att skriva och skära ut skärmskydd, direkt i butik; det som vanligen kallas för POD; Print on demand. Totalt har man 60 000 olika designalternativ, till såväl smartphones och smartklockor, som till bärbara datorer och surfplattor.
Med detta minskar man 96% av avfallet, som annars kommer från förpackningarna av skärmskydden. Samtidigt uppger företaget, att man minskar 95% av transporterna.

– Vi behöver inte hålla lager och tar bort behovet av att eventuellt behöva göra oss av med skärmskydd när modeller utgår, så denna lösning är verkligen bra för både kunderna och oss som leverantör, säger Margareta Törnblad på NetOnNet.

Margareta Törnblad, Netonnet

Det är i ett samarbete med Zagg, en globaltillverkare av skyddsfilm och skal, som NetOnNet har börjat med detta. Tillverkningen av deras skyddsfilmer, baseras på en teknik som ursprungligen utformats, för att skydda bladen på de amerikanska Apache-helikoptrarna.