Mickson stärker upp   John Brantvik och Sandra Klaar

Mickson stärker upp

Publicerad
2022-06-29
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

I takt med en ständigt växande marknad, har gänget på Mickson Företagsreklam i Borås insett att man behöver bli fler.

Därför har man anställt två nya stjärnor, som ska hjälpa till mot nästa steg i företagsresan.

– Med våra två nya stjärnor är vi övertygade om att vi, på ett enkelt och bra sätt, kommer kunna ge den service och det bemötande som våra kunder behöver, säger Patric Höglund, VD på Mickson Företagsreklam.
– John och Sandra är två delar i de viktiga satsningar, som vi gör nu, allt för att kunna ligga i framkant och erbjuda en både snabb och proffsig service. Vi blir ett större och starkare team helt enkelt.

Nya friska krafter
Under april anställdes John Brantvik som ny säljare. Han kommer närmast från leverantörsledet och då som säljare hos Vinga of Sweden. Dessförinnan har John erfarenhet som säljare på Systembolaget och Din Sko samt att han har gått en utbildning inom textil och konfektion.
Samtidigt anställdes dessutom Sandra Klaar, som ska arbeta med marknadsföring och utveckla både webb- och säljmaterial. Senast har hon varit en frilansande grafisk formgivare och har tidigare varit e-handelskoordinator på Willys. Tidigare har hon arbetat i butiker som Teknikmagasinet och Willys. Sandra Klaar har även gått utbildningar inom grafisk design, typografi, digital design och pedagogik.