Hybridmässan går live

Hybridmässan går live

Publicerad
2022-06-21
Skribent
Redaktionen

Den 17-18 augusti är det återigen dags för Nordic Profile Fair och som tidigare meddelats, blir det branschens första hybridmässa.

Under mässans två dagar, kommer besökare kunna träffa över 100 bokade utställare på plats eller via sin webbläsare.  Dessutom går man live, genom att sända reportage och intervjuer från mässhallen, med aktiva utställare och branschfolk.
Precis som tidigare, är det PWA i samarbete med Elmia som arrangerar den fysiska mässan och PWA i samarbete med onlinemassan.com som ordnar med det digitala programmet.

Haaks kommer tillbaka
Till den tillhörande branschfesten, som sker på onsdagskvällen den 17 augusti, kommer Haaks och spelar på scenen. Detta, tillsammans med en grillbuffé i Elmias trädgård, verkar bli en lyckad satsning.

– Av de totalt 300 platserna som finns på plats, såldes 100 samma dag som vi släppte biljetterna, berättar Maria Olsson, projektledare på PWA.
– Det känns otroligt kul att C-hallen redan är full med både nya och etablerade utställare och att hela branschen återigen ska kunna ses i vimlet på mässan och på festen i trädgården.

.