Texstar har ny försäljningschef   Klas Östlund

Texstar har ny försäljningschef

Publicerad
2022-05-20
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Klas Östlund är sedan den 10 januari den nya försäljningschefen hos arbetsklädestillverkaren Texstar och dess dotterbolag Wear At Work. Trots att han är helt ny i branschen, finns det gott om meriter.

Totalt sett har Klas Östlund drygt 30 års erfarenhet av sälj och affärsutveckling. Lägg till det, att han även har erfarenhet från internationella marknader. Klas Östlund kommer senast från en roll, som VD inom powersport- och marinbranschen. Dessutom finns flera ledande befattningar i bagaget, som kan vara till stor nytta.

– Jag måste säga, att det känns väldigt kul att få vara ny på jobbet igen och framför allt ny i branschen, säger Klas Östlund.
– Det är ett otroligt bra gäng på Texstar i Norrtälje och likväl som att de lär mig nya saker varje dag, hoppas jag, att jag kan använda min erfarenhet från tidigare branscher och lära dem något nytt också. Nu ska vi se till att tillsammans utveckla våra affärer till bästa möjliga.

Framöver kommer Klas och företaget arbeta på att stärka varumärket Texstar i de nordiska länderna, där Norge är först ut.