Förlänger med Craft   (foto: Craft)

Förlänger med Craft

Publicerad
2022-05-17
Skribent
Redaktionen

En av Sveriges största idrottsorganisationer; Gymnastikförbundet, har nu valt att förlänga samarbetet med Craft. De båda har samarbetat sedan 2019 och enligt det nya avtalet, ska man samarbeta i ytterligare tre år.

Totalt har Sverige fem landslag inom gymnastik; rytmisk, manlig och kvinnlig artistisk gymnastik samt trampolin och truppgymnastik. En del av avtalet handlar om kläder till dessa landslag.
Förutom kollektioner till landslaget, ingår även kollektioner till förbundet, utbildare och för uppvisningsevenemang. Dessutom finns möjligheter att ytterligare fördjupa och utveckla samarbetet under perioden.

– Det känns roligt att få förlänga avtalet med Craft. Det är ett starkt svenskt varumärke och partnerskapet har utvecklats fint under de första tre åren, säger Johan Lindström, sponsor- och partneransvarig på Gymnastikförbundet.
– Vi har fått otroligt fin feedback på samarbetet och kollektionerna som tagits fram. Nu ska det bli spännande att fortsätta utvecklas ytterligare tillsammans.

Avgörande för samarbetet är en strävan, att gemensamt göra ett minimalt avtryck på vår jord och att bidra till bra arbetsvillkor i produktionsländerna.