En till ansluter sig

En till ansluter sig

Publicerad
2022-05-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Den medlemsdrivna arbetsklädkedjan Team Workwear fick i januari en ny butik i medlemsskaran, när Skåneföretaget Bröderna i Bromölla, anslöt sig.

Butiken, med anor sedan 1923, är något av en totalleverantör med sortiment inom bl a arbetskläder, skyddsskor, städartiklar, hand- och elverktyg samt produkter inom el och VVS.

– Det känns jättekul, att Bröderna i Bromölla valt att bli en del av Team Workwear-kedjan, säger Per Spett, kedjeledare på Team Workwear.
– De kommer passa in perfekt, då de, som våra övriga medlemmar, fokuserar på att man vill vara nära sina kunder, för att ge snabb och personlig service.

Bröderna i Bromölla drivs sedan 1990 av Per Mårtensson, tillsammans med barnen Fredrik och Cecilia Mårtensson. Totalt sett förfogar man över lokaler på ca 2 500 kvm i centrala Bromölla och kunderna finns inom segmenten industri, kommun, företag och privat.

– Tillsammans med Team Workwear-kedjan, kan vi utveckla vår affärsidé och med gemensam marknadsföring kan vi nå en bredare kundgrupp, säger Fredrik Mårtensson, delägare till Bröderna i Bromölla.

Företaget är sedan tidigare även anslutet till butikskedjan Järnia, med ett 40-tal butiker över hela Sverige.