Lanserar två nya för etikettprint   Epson C4000e

Lanserar två nya för etikettprint

Publicerad
2022-04-20
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Under våren lanserar Epson två nya modeller i ColorWorks C4000e-serien, som ska komplettera sortimentet inom tillverkarens färgetikettskrivare.

Det nya sortimentet består av matt- eller blanksvarta bläckmodeller, för att säkerställa skarp, svart text och bild, oavsett media. Tillverkaren uppger, att de två kompakta modellerna, ska vara perfekta för mindre företag med begränsat utrymme. Tilltänkta användningsområden och branscher kan vara exempelvis; mat och dryck, kemikalier, apotek och biljetturskrifter.

– C4000e är ett stort steg framåt av två anledningar. För det första uppfyller den marknadens behov av en produkt för skrivbordsinstallation, som kan erbjuda enkla och tillförlitliga högkvalitativa etikettutskrifter, säger Tomas Blomberg, försäljningsansvarig på Epson Europe.
– För det andra, innebär det att Epson nu erbjuder en lösning för etikettutskrift på begäran till företag av alla slag och i alla storlekar.

Högkvalitativa utskrifter
Den mattsvarta bläckmodellen, ger mörkare svärta på matta medier och fylligare bilder på vanliga medier. Den blanksvarta bläckmodellen ger högkvalitativa utskrifter på ett stort antal olika media.
Det bästa resultatet uppkommer på syntetiska och glättade medier. Samma bläck för cyan, magenta och gult används med bägge modellerna.
Den nya serien har utformats med Epsons Precision Core-teknik och färgmatchningsfunktionen; ICC-profil och dekorfärgmatchningsverktyg, bidrar till att ge effektfulla resultat. Skrivarna är utrustade med en LCD-display på 2,7 tum samt en automatskärare.