Förvärvar resten av bolaget   (genrebild)

Förvärvar resten av bolaget

Publicerad
2022-04-19
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Från att ha ägt 30% av Norrpartner AB sedan 2006, har nu PacsOn förvärvat resterande 70% av bolaget. Därmed är Norrpartner AB ett helägt dotterbolag inom koncernen, som nu har totalt fem helägda dotterbolag och ett delägt.

Bolagen inom PacsOn omsätter drygt 850 miljoner kronor och har ca 160 anställda. Grossistkoncernen ägs i sin tur av den europeiska koncernenjätten OptiGroup.

– Förändringen ger oss en stark ägare i PacsOn och jag känner mig trygg, med att Norrpartner kommer att fortsätta utvecklas i rätt riktning, säger Mikael Högberg, VD och tidigare huvudägare av Norrpartner AB.
– Tack vare förvärvet, kan vi stärka vårt erbjudande till våra kunder, behålla kompetensen i organisationen och samtidigt skapa trygga och spännande utvecklingsmöjligheter, för medarbetarna.

Norrpartner är en grossist inom förpackningar och förnödenheter och är representerade i Västernorrland, Dalarna, Gävleborg, Jämtland och Härjedalen. Företaget har nu 32 år på nacken och det ska inte ske några större förändringar, i och med förvärvet, i närtid.