Nyrekryterat hos Signcom   Ted Arnesson

Nyrekryterat hos Signcom

Publicerad
2022-03-25
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Till gänget på Boråsbaserade Signcom, ansluter sig nu Ted Arnesson, som anställs som Key Account Manager.
Med sig, har han lång och bred erfarenhet, från företag som Cadorit och Paperlinx. Senast kommer Ted Arnesson från Antalis.

– Med över 30 års erfarenhet inom både material och maskiner, har jag byggt upp en kunskapsbank som jag hoppas och tror ska komma väl till pass. Att med Signcoms breda sortiment, kunna erbjuda riktigt bra helhetslösningar blir extra roligt, säger Ted Arnesson.

– Vi är otroligt glada och stolta att Signcom är ett attraktivt företag dit allt fler nyckelpersoner i branschen ansluter. Med Ted med i teamet får vi ett än större kunskapstillskott och utökade möjligheter att finnas tillgängliga och skräddarsy erbjudanden till varje unik kund, kommenterar Robert Nyblom, VD på Signcom.