Ny avdelning förvärvas in   Niclas Ulriksson och Magnus Lundgren (foto: Ni Solutions)

Ny avdelning förvärvas in

Publicerad
2022-03-29
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Strax före årsskiftet förvärvade NI Solutions den del av verksamheten från Papyrus, som omfattar försäljning och service av storformatsmaskiner från HP.

Det som ingår är, maskiner inom sortimenten för HP Latex, PageWide XL, DesignJet samt tillhörande bläck. Dessutom kan tilläggas, att det här innebär att NI Solutions är ensam återförsäljare av HP PageWide XL.

– Vi är övertygade, om att detta är en mycket bra lösning och att våra kunders produktionslösningar, kommer att vara i trygga händer hos NI Solutions, kommenterar Johan Svedung, försäljningschef på Papyrus.

Det nya har, sedan den 1 februari, integrerats i storformatsavdelningen, som dessutom har kompletterats med Niclas Ulriksson. Han var tidigare huvudansvarig för alla HP-produkter på Papyrus och är nu Key Account Manager och produktansvarig på NI Solutions.

– Vi är mycket glada att bredda vårt sortiment med HPs produkter och bli en ännu mer komplett partner, för alla som vill producera visuell kommunikation i alla dess former, säger Magnus Lundgren, försäljningschef på NI Solutions.
– Vi är också mycket glada för att Niclas börjar hos oss med sin gedigna kunskap om HPs produkter och ger oss en ökad närvaro söderut i Sverige.