Ryggan med flera miljarder kombinationer

Ryggan med flera miljarder kombinationer

Publicerad
2022-02-24
Skribent
Redaktionen

Under hösten 2021 lanserade Fjällräven ryggsäcken Kånken Me, en nylansering av den klassiska ryggsäcken Kånken.

Ursprungligen skapades Kånken år 1978 och har sedan dess burits av människor i hela världen, i alla åldrar. Den kännetecknas av tidlös design och ses, lite som en förlängning av bärarens personlighet. Kånken finns i flera olika färger och kan anpassas med såväl pins och märken, som broderier.

För den kreativa
Med den nya ryggsäcken Kånken Me tar tillverkaren det ett steg längre, genom att man erbjuds att kunna personanpassa den på en helt ny nivå. Totalt har man 14 olika färger och 15 anpassningsbara delar. Detta är något som ger över 100 000 miljarder olika kombinationer.

– Kånken Me är vårt sätt att hylla det globala samhällets oändliga kreativitet, med Kånken, som en målarduk för individuell skaparglädje, säger Henrik Andersson, kreativ chef på Fjällräven.
– Designverktyget erbjuder ett stort antal olika kombinationer, så att varje användare kan uttrycka sin personlighet på ett enkelt och lekfullt sätt.

Ryggsäcken designas i ett 3D-verktyg på Fjällrävens hemsida (länk öppnas i ny flik) och uppges ta 3-4 veckor att leverera.