Pecon Print breddar styrkan   Linda Andersson och Rolf Dahlviken

Pecon Print breddar styrkan

Publicerad
2022-02-18
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

För att vara redo att ta sig an år 2022 i full styrka, har Pecon Print nu anställt två nya medarbetare sedan december 2021.
Först ut har vi Linda Andersson, som har lång erfarenhet inom produktförädling. Senast kommer Linda från rollen som projektansvarig på Textilintrycket. Hon kommer att arbeta både med produktion och sälj, med största fokuset på att bearbeta både nya och befintliga kunder.

Dessutom har man anställt Rolf Dahlviken som produktionsansvarig för brodyr. Han har långväga erfarenhet inom brodyrproduktion och har en nyckelroll i satsningen på brodyr till kunderna.

– Vi är väldigt tacksamma över att vi fått in Linda och Rolf i företaget, båda är avgörande inför våra satsningar på 2022 och vi är övertygade om att det här kommer bli jättebra, säger Nicklas Lundin, VD på Pecon Print.