Hon tar över efter Kaj   Sandra Ankarstrand

Hon tar över efter Kaj

Publicerad
2022-02-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Sedan september 2021 är det Sandra Ankarstrand, som är ny kontaktperson och ansvarig för branschföreningen Fespa Sweden.
Hon kommer senast från service- och kulturbranschen, men byter nu inriktning när hon tar över efter Kaj Flick på Grafiska Företagen. Senast var hon platschef på kontorshotellet Helio och dessförinnan var hon driftchef på Södra Teatern i Stockholm.

– Service och event är något som jag arbetat med i många år nu, så jag tycker det känns jättekul att få kasta mig in i en helt ny bransch och värld, säger Sandra Ankarstrand.
– Jag har alltid arbetat med människor och mot olika typer av företag. Att få rikta in sig på en bransch som är i en förändringsfas känns därför kul och det finns så mycket som jag får lära mig.

Rent utbildningsmässigt har Sandra Ankarstrand en yrkeshögskoleexamen med inriktning; musik- och eventarrangör. Dessutom har hon läst psykologi, medie- och kommunikationsvetenskap samt litteraturvetenskap på universitetsnivå.