Feel for Life toppar nya rekord   Al Pitcher (foto Keep Up Agency); plus Katarina Gustafsson och Michael Serrander (foto Barncancerfonden)

Feel for Life toppar nya rekord

Publicerad
2022-02-08
Skribent
Redaktionen

Till förmån för Barncancerfonden arrangeras eventet Feel for Life, ett koncept från det Eskilstunabaserade profilföretaget Profeel.

Nu senast under hösten 2021, närmare bestämt den 1 oktober på Elite Stadshotellet Eskilstuna, var det återigen dags.
Denna gång fick man dock begränsa antalet gäster till 150 personer, vilket gjorde att biljetterna snabbt sålde slut.

Auktioner och underhållning
Totalt sett var det 48 produkter, som gick ut på auktion och samtliga intäkter från auktionerna, tillsammans med biljettintäkterna, gick oavkortat till Barncancerfonden. Totalt samlade man in 1 008 064 kronor till deras viktiga arbete.
Fast det var inte bara auktioner på kvällens program. Här hade man väletablerade konferenciern Felix Andersson, som guidade gästerna genom kvällen. Den brittiska komikern Al Pitcher stod för underhållningen och den lokala artisten Angelina Pavanelli stod för musiken, tillsammans med kvällens DJ; Anders Österlund.

– Vi är verkligen supernöjda med kvällen och det är kul att det var sådan oerhört bra stämning, kommenterar Michael Serrander, VD på Profeel.
– Det här är fjärde gången vi arrangerar Feel for Life och det märks att det är ett både erkänt och etablerat koncept, som uppskattas av många.

Sedan Profeel drog igång Feel for Life har man totalt samlat in 2 312 105 kronor till förmån för Barncancerfonden och till nästa år planerar man återigen att vara på plats på Elite Stadshotellet Eskilstuna.