Arrangerar ett nytt online-event

Arrangerar ett nytt online-event

Publicerad
2022-02-04
Skribent
Redaktionen

Under tre dagar, den 2-4 mars, arrangeras Global Innovation Days. Det blir ett virtuellt, online-event, där Mimaki Europe visar upp sina produkter för den grafiska branschen.
Man utlovar produktlanseringar, seminarier, livedemonstrationer och interaktiva sessioner.

– Vi är glada över att än en gång vara värd för ett virtuellt evenemang som samlar branschen, säger Danna Drion, marknadsdirektör på Mimaki.
– Överallt har våra användare visat sig vara några av de mest innovativa företagen, som navigerat sig genom aldrig tidigare skådade utmaningar. Därtill fortsätter de att inte bara bibehålla, utan till och med utöka och utveckla sina företag.

Arrangören tar med sig gästföreläsare; både branschspecialister och kunder, som ska upplysa om nuläget och svara på deltagarnas frågor. Viktiga fokusområden blir exempelvis de senaste trenderna, för att miljömedvetna leverantörer ska arbeta hållbar hela vägen från produktionsmetod till slutprodukt.
En annan punkt belyser vilka lösningar som Mimaki har, som kan generera nya applikationer och affärsmöjligheter inom industrin.

– Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen, att ta del av dessa företagsinspirerande berättelser, kunskaper och insikter, som kan bidra till att driva våra kunders verksamheter längre framåt, kommenterar Simon Nyman, affärsområdesansvarig för Mimaki på Signcom.

Besök; https://innovationdays.mimaki.com/ för att ta del av mer information.