Z-Profil tar in spetskompetens   Magnus Meijer och Axel Olofsson

Z-Profil tar in spetskompetens

Publicerad
2021-11-12
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Efter den stora satsningen, med att Z-Profil i början av året förvärvade branschkollegan New Wave Profile Skellefteå, fortsätter man stärka teamet.
Detta göra man för att möta en stigande efterfrågan, i och med de stora industrisatsningarna i norra Sverige.

Exempelvis rekryterar återförsäljaren in Magnus Meijer som ny säljare. Han kommer senast från en liknande roll på Texstar, där han var resande säljare av yrkes- och profilkläder i hela Norrland under nästan 6 års tid.

– Magnus är en otroligt kompetent och omtyckt säljare som legat högt på vår önskelista, säger Jörgen Wikström VD på Z-Profil.
– Därför känns det otroligt tillfredställande att knyta Magnus till vår tillväxtresa med den rutin han tillför vår säljkår.

Totalt två
Dessutom sker en förstärkning i Skellefteå, i och med att man även plockar in Alex Olofsson som ny projektledare. Han kommer senast från rollen, som Teamledare på Norrlands bil och har dessutom arbetat en del utomlands, i den alpina skidbranschen.

– Han blir ett fantastiskt tillskott till det lag vi håller på att bygga och har, genom tidigare arbetslivserfarenheter, fått arbeta kreativt, för att lösa kundernas problem, säger Gustav Boström, platschef på Z-profil Skellefteå.
– Det kommer självklart vara till gagn för både oss och våra kunder.