Kedjan får storjobb

Kedjan får storjobb

Publicerad
2021-11-23
Skribent
Redaktionen

Den 1 juni blev Bee Charching Solution, ett företag inom elbilsladdning, förvärvade av elproducenten Statkraft, som i sin tur äger Mer; ett internationellt företag inom elbilsladdning.
Det innebär i sin tur, att Bee byter namn till Mer och till det kommer en stor omprofilering, av ca 2 000 laddare i hela landet. De som fått uppdraget är ingen mindre än den rikstäckande kedjan 4Sign.

– Vi har valt att samarbeta med 4Sign, för att de hjälper oss hela vägen med både projektledning, produktion och montage av dekor, inom samma organisation, säger Nina Petersson, marknadschef på Mer Sverige.
– Det underlättar utrullningen av vår nya profil i hela landet. Vi har dessutom alltid en dedikerad projektledare inom 4Sign, som vi för en kontinuerlig dialog med, för att driva projektet framåt.

Henrik Falkman

Den första laddstationen, som fick ny design, var i Helsingborg den 1 juni. Under hösten fortsatte man med resterade 2 000 laddare.

– Det är en utmaning, både logistiskt och produktionsmässigt, då omprofileringen ska göras under kort tid, mitt i högsäsong och med unik dekor för varje laddare, säger Henrik Falkman, projektledare på 4Sign och delägare till 4Sign Helsingborg.
– Tack vare vårt unika nätverk av 4Signare runt om i Norden, har vi förutsättningar att genomföra en omprofilering som denna och samtidigt uppfyll, kundens krav på snabbhet, kvalitet och leveranstid.