Tryckeriet får ny VD   Caroline Magnevill

Tryckeriet får ny VD

Publicerad
2021-10-29
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Det Kungsholmenbaserade tryckeriet Duplotryck har nu i augusti fått en ny VD, i och med att Caroline Magnevill har tagit sig an positionen.

Hon kommer senast från rollen som VD och verksamhetschef på sjukvårdsföretaget Doktor Hemma och har en kandidatexamen i företagsekonomi.

– Vi känner stort förtroende för Caroline och att hon kommer axla rollen, som verkställande direktör i Duplotryck på ett utmärkt sätt, säger Andreas Trouin, VD på Increasor Tech Invest, som äger Duplotryck.
– Bolaget går från att vara ett traditionellt tryckeri på Kungsholmen, till en digital e-handel som verkar som en plattform för kreatörer och influencers att kunna sälja sina motiv på våra produkter.

– Grunden för Duplotryck är satt och vi är säkra på att med Carolines eminenta drivkraft och erfarenhet, kommer Duplotryck inom kort bli en lönsam verksamhet med stor tillväxtpotential.

Tryckeriet Duplotryck, som ligger på Kungsholmen i Stockholm, förvärvades av börsnoterade Increasor Tech Invest AB i september 2019. Efter förvärvet har det nya ägarbolaget etablerat en e-handel och utbildat personalen.
Dessutom har man effektiviserat maskinparken, vilket har gjort att produktionen har tredubblats i hastighet.