Större möjligheter i större lokaler   Mikael Sandberg och Richard Rindelaub samt de nya faciliteterna i Vagnhärad

Större möjligheter i större lokaler

Publicerad
2021-10-06
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

När både personalstyrkan och antalet lagerförda produkter växer, är det inte konstigt att man börjar kika efter något större.
Det var något som den tidigare Södertäljebaserade återförsäljaren Folier.se insåg redan under fjolåret. Efter lite letande, föll valet slutligen på en nybyggd lokal i Vagnhärad.

– Sedan vi grundade Folier.se för ungefär 7 år sedan, har vi sett en otrolig tillväxt i företaget. Bara under fjolåret ökade vi med 50%, berättar Mikael Sandberg, VD på Folier.se.
– Det är förstås jätteroligt, men för att vi ska nå vår vision om att själva kunna lagerhålla de flesta artiklar, måste vi även ha utrymmet för det.

Genom att själva lagerhålla artiklarna, kan man garantera snabba leveranser till kunderna. Det kan man i ännu större omfång göra nu på plats i Vagnhärad, från en lokal som mäter ca 1 000 kvm och är nästan tre gånger så stora som den tidigare lokalen.

Förutom att antalet pall- och lagerplatser ökat, har man numer även utrymme för en ny avdelning, där kommer man arbeta med konvertering av foliematerial. Dessutom har Folier.se uppdaterat systemet för lagerhanteringen och webbshoppen.

 

Flyttlasset från Oxelgrensvägen 40 i Södertälje, till Kalkbruksvägen 19-21 i Vagnhärad gick i juni och sedan den 21 juni har alla leveranser skickats från den nya lokalen.