Skyltavtal med livsmedelsjätten

Skyltavtal med livsmedelsjätten

Publicerad
2021-10-14
Skribent
Redaktionen

Som helhetsleverantör av olika skyltlösningar, har Zone Systems skrivit ett avtal med Axfood-koncernen. Det nya avtalet innefattar bl a olika modeller av gatupratare och ställ, till koncernens olika varumärken.
I produktion kommer skyltprodukterna kapas, bockas, svetsas, stansas och lackeras på plats i Vadstena.

– Det känns kul att få förtroende av Axfood att bli deras leverantör och det känns extra stimulerande, att vi kan använda en av våra viktigaste konkurrensfördelar; en egen svensk produktion, i samarbetet, säger Maria Tedestedt på Zone Systems.
– Eftersom att det mesta görs inhouse, kan vi vara flexibla och snabbfotade. Vi kan belägga vår produktion och bidra till att ge människor ett arbete att gå till. Det ska bli ett nöje att fortsätta resan tillsammans med Axfood.

Bland varumärkena som finns i Axfood-koncernen omfattas exempelvis Willys, Hemköp, Eurocash, Axfood Snabbgross och Dagab.