För en internationell expansion   Torbjörn Bäck

För en internationell expansion

Publicerad
2021-10-22
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Sedan den 9 augusti är det Torbjörn Bäck, som sitter på posten som VD för Coloreel. Han tar över efter Mattias Nordin, som numer har en roll inom affärsutveckling med titeln; Senior Vice President Business Development.

Torbjörn kommer senast från rollen som VD för Camfill, en internationell tillverkningsgrupp. Dessförinnan har Torbjörn Bäck varit bl a ansvarig för Asien på industrikoncernen Nederman. Dessutom har han en utbildning, som civilingenjör från Linköpings universitet.

– Efter en omfattande rekryteringsprocess är vi glada att Torbjörn har valt att ansluta till Coloreel, säger Anders Persson, styrelseledamot för Coloreel.
– Torbjörn är en erfaren och välrenomerad ledare, med stark internationell erfarenhet. Styrelsen och jag är övertygade om att Torbjörn är rätt person att leda Coloreel i vår internationella expansion.