Återvänder till profil   Nina Larsson, säljare på Candab

Återvänder till profil

Publicerad
2021-10-15
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Ballong- och festföretaget Candab har nu fått förstärkning på säljavdelningen, i och med att Nina Larsson återvänder till profilbranschen. Fast denna gång blir det på andra sidan ledet; leverantörsledet.
Totalt sett har frånvaron från branschen varat i lite mer än tre år, då hon avslutade sin nästan 13-åriga tjänst som Key Account Manager på NWP-företaget Felestad i Löddeköping. Efter det arbetade hon med B2B-försäljning på Canon i Helsingborg samt att hon nu senast kommer från rollen som innesäljare på elföretaget IBC Control.

– Jag känner mig så otroligt taggad på att komma tillbaka till den härliga profilbranschen, kommenterar Nina Larsson.
– Det här känns som helt rätt steg och nu när pandemin börjar lätta, ska vi se till att förse hela Sverige med ballonger, till alla fester.