Varumärket växer i Norden

Varumärket växer i Norden

Publicerad
2021-09-09
Skribent
Redaktionen

I maj kunde representanter för varumärket Stanley/Stella, meddela att Gällstadföretaget Hobby Reklam blir deras andra officiella återförsäljare i Sverige och den tredje totalt, i hela Norden.
Varumärkets första officiella återförsäljare var Stockholmstryckeriet Swagg.

– Vi kommer fortsätta knyta till oss rätt samarbetspartners i Norden och i april blev D2 Merch i Norge klara som återförsäljare, skriver Johan Fredborg, försäljningschef Norden på Stanley/Stella, i ett mail.
– Den första finska återförsäljaren kommer i början av juni och i Danmark jobbar vi med två kandidater, som kommer bli klara innan sista juni. Detta är i linje med den långsiktiga planen för Norden, fram till och med 2025.

Johan Fredborg

Med 60 år av erfarenheter
Hobby Reklam, som grundades av Walther Axelsson, har nyligen firat sitt 60 år i branschen och idag drivs det av barnen Niclas och Ingela Axelsson.

Textiltryckeriet är även känt under namnet tshirt.se och arbetar aktivt för att stärka sin profil, som ett miljövänligt alternativ på den nordiska marknaden. Dessutom driver man, i samarbete med ett antal svenska bryggerier, sajten www.brewmerch.se; som säljer produkter med bryggeriernas logotyper.

I en artikel från TEKO; Sveriges Textil- och Modeföretag, berättar Niclas Axelsson bl a att de gjorde en storsatsning på att bli GOTS-certifierade.
Läs artikeln genom att klicka här (öppnas i ett nytt fönster).