Tar över ordförandeklubban   Michael Grimborg (Pressfoto)

Tar över ordförandeklubban

Publicerad
2021-09-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Branschorganisationen Sveriges Annonsörer har utsett Michael Grimborg till ny styrelseordförande, sedan maj 2021.
Han tar över efter Leif Börjesson, som fortsätter som styrelsemedlem. Michael Grimborg är även marknadschef på Synsam.

– Jag är hedrad över uppdraget och tackar för förtroendet från medlemmarna. Vi i styrelsen är redo att ta oss an Sveriges marknadsförares branschgemensamma frågor och utmaningar med full kraft, säger Michael Grimborg
– Det finns mycket att göra, men vi är på god väg. En viktig nyckel, för att vi ska lyckas, är ett nära samarbete med andra branschorganisationer, byråer och medier. Jag ser fram emot att jobba tillsammans, för en positiv förändring.

Dessutom har fyra nya styrelsemedlemmar tagit plats i styrelsen, som nu består av en grupp om 13 stycken. Deras arbete under de närmaste åren är framför allt att fokusera på; Ökad transparens i medieköp, Dataetiska riktlinjer, Ökad effekt i marknadsinvesteringar samt Proaktivitet i etiska frågor.