Fespa är tillbaka   (Arkivbild från Fespa 2019)

Fespa är tillbaka

Publicerad
2021-09-27
Skribent
Redaktionen

Den 12-15 oktober är planen att den globala Fespa-mässan återigen ska vara tillbaka i fysisk form, vilket vi tidigare har rapporterat om.
Det blir i mässlokalerna på RAI i Amsterdam, Holland, som den grafiska branschen kommer kunna träffas, för att se innovationer och nyheter. Arrangörerna har gått ut med att man bokat in över 300 utställare och bland dem finner vi Mimaki, Agfa, Canon, Durst, Fujifilm, Avery Dennison, Hexis med flera.

– Det senaste året har varit en riktig utmaning för alla och även om online-event har tillåtit printbranschen att hålla sig uppdaterad, är leverantörerna måna om att träffa kunderna på riktigt igen, kommenterar Neil Felton, VD på Fespa.
– Om vi blickar ut över industrin, börjar vi se tecken på återhämtning och vi är tämligen säkra på att oktober är en bra månad, att blicka in i framtiden, för att fokusera på nya intäkter och möjligheter.

Precis som vanligt kommer även European Sign Expo arrangeras i anslutning till Fespa mässan. Den europeiska deltävlingen World Wrap Masters Europe 2021 och världsfinalen World Wrap Masters Final 2021 ska även arrangeras i samband med mässan.