Nytt ramavtal skrivet

Nytt ramavtal skrivet

Publicerad
2021-06-01
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Profilleverantören Profilservice.se skrev nyligen ett ramavtal med SLU; Sveriges Lantbruksuniversitet. Det innebär, att lärosätet är den sjunde institutionen för högre utbildning, som har Profilservice.se som leverantör.
Avtalet löper i ett år, där köparen har en option på ytterligare tre år. Inom ramarna för avtalet ska Profilservice.se leverera profilprodukter och profilkläder till universitetets enheter i Alnarp, Umeå och Uppsala.

– Vi ser positivt på samarbetet med SLU. Genom att knyta till oss ytterligare ett universitet, bygger vi en ännu starkare samlad kompetens, i hur vi optimerar användandet av produktmedia inom lärosäten, säger Adam Zollner, VD på Profilservice.se.

Företaget levererar sedan tidigare till lärosäten som bl a Malmö Universitet, Lunds Universitet, Örebro Universitet, Linköpings Universitet, Karlstads Universitet och Försvarshögskolan.