Utökar erbjudandet för design   Ricky Engelberg och Patrick Llewellyn

Utökar erbjudandet för design

Publicerad
2021-05-21
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Nyligen kunde det meddelas, att nättryckeriet Vistaprints moderbolag; Cimpress, förvärvat designplattformen 99designs.
Detta för att utöka designerbjudandet till kunderna på Vistaprint.

– Drivkraften bakom Vistaprints framtid med 99designs är att hjälpa småföretag. Vi vet, att en bra design är avgörande, för att företagare ska nå framgång, säger Vistaprints marknadschef Ricky Engelberg.
– För att möjliggöra det sökte vi en partner, som både erbjuder ett nätverk av begåvade designers och högkvalitativa designtjänster och som delar vår vision att erbjuda förstklassiga marknadsföringslösningar åt företagare.

99design grundades 2008 i Australien och riktar sig till frilansande designers. Genom att kombinera de båda bolagens styrkor, vill man skapa en global plattform som riktar sig till småföretagare. På så vis kan frilansande designers arbeta med kunder till Vistaprint.

– Med tanke på hur företag varit tvungna att samarbeta online det senaste året, har 99designs mål att ge människor världen över möjligheten att skapa kreativ design på nätet aldrig varit mer aktuell, säger Patrick Llewellyn, VD på 99design.
– Vi har gjort det möjligt för småföretagare att skapa kreativ design i mer än ett årtionde och vi har sett på nära håll hur det leder till framgång.