Förstärker på Zone Systems   Eddie Andersson

Förstärker på Zone Systems

Publicerad
2021-04-30
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

På Skellefteåbaserade Zone Systems har Eddie Andersson nu klivit in som ny Key Account Manager. Främst kommer han att verka som säljare, men med ett extra fokus på bolagets affärsområde Fasta skyltar.
Eddie Andersson kommer senast från en tjänst som Head of Product på TopRight Nordic, där han ansvarade för både produktportföljen och nyckelkunder.

– Det känns fantastiskt kul och inspirerande att få in Eddie i bolaget. Han kommer att tillföra mycket genom sin erfarenhet, kompetens och driv, säger Olof Viklund, delägare och VD på Zone Systems.
– Han har dessutom erfarenhet av att driva tillväxtbolag, vilket känns spännande.

Redan från början kommer Eddie ansvara för ett antal befintliga kunder, men fokus kommer vara att hitta nya kunder att växa med. Han utgår från företagets produktionsenhet i Vadstena.

– Det känns inspirerande att delvis byta bransch, men ändå kunna bearbeta samma kundsegment, säger Eddie Andersson Key Account Manager på Zone Systems.
– Att få göra detta i ett företag, som tillverkar många av sina produkter i Sverige och därmed kunna sälja ett hållbart erbjudande känns både modernt och fräscht.