Förlänger i fem år till

Publicerad
2021-04-20
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Samarbetet, som inleddes redan inför säsongen 2008, mellan sportjätten Stadium och fotbollsklubben AIK Fotboll förlängs nu till och med 2025. Det innebär att Stadium även fortsättningsvis kommer fungera som officiell sportbutik och branschexklusiv partner till hela fotbollsklubben.

– Utöver sina framgångsrika elitlag driver AIK Fotboll en fantastisk barn- och ungdomsverksamhet med en tydlig värdegrund, vilket vi på Stadium tycker är otroligt viktigt, säger Daniel Johansson, Sponsorship manager på Stadium.
– AIK är en organisation och klubb med stort hjärta och hårt arbete, precis som vi och vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete tillsammans med AIK Fotboll.

Fotbollssektionen i AIK startade redan 1897 och klubben är nu den som spelat flest säsonger i Allsvenskan. Under tiden för avtalet kan AIK komma att göra sin 90 säsong i den högsta serien.