Sponsorskap för småföretagarna   (foto: Vistaprint)

Sponsorskap för småföretagarna

Publicerad
2021-03-08
Skribent
Redaktionen

För basketsäsongen 2020-2021 i den amerikanska ligan NBA, har nättryckeriet Vistaprint klivit på som ny sponsor till Boston Celtics.
Det nya partnerskapet innebär att Vistaprints logotyp ska synas på säsongens matchdräkter, i någon av lagfärgerna grön, guld, brun, svart eller vit.

– Som ett företag med djupa rötter i området kring Boston, känns det härligt att stödja vårt hemmalag; Boston Celtics, kommenterar Ricky Engelberg på Vistaprint.
– Dessutom kommer vi tillsammans belysa, den viktiga roll som småföretagen har både här i Boston och i hela landet. Det här samarbetet må vara i startgroparna, men Vistaprint har samarbetat med småföretag i över 20 år.

– Det blir spännande att använda den här typen av plattform, för att stärka vårt engagemang mot småföretagare. Det engagemanget har aldrig varit viktigare än nu, när företagen står inför svårigheter på grund av pandemin.

Genom det nya partnerskapet kommer nya resurser till de lokala småföretagen; ekonomiskt stöd, utbildningsmöjligheter och tjänster för marknadsföring och design.

Basketlaget Boston Celtics grundades 1946 och har totalt 17 ligatitlar, vilket är flest av alla lag i NBA.