Nytt koncept för idrottslag

Nytt koncept för idrottslag

Publicerad
2020-12-17
Skribent
Redaktionen

Genom färdiga mallar till sponsrade idrottskläder, vill det danska företaget Customize Ninja göra det lättare för idrottsföreningar. Under tredje kvartalet lanserades designverktyg, där föreningar kan beställa kläder med sponsorernas logotyper redan tryckta på plaggen.
Dessutom ges idrottslagen möjligheten att själva bestämma färger och sätta egna logotyper på kläderna.

– Vi vet hur tidskrävande och svårt det kan vara för föreningar att hitta sponsorer till sina lag, speciellt till ungdomslagen, säger Kim Staal på Customize Ninja.
– Därför är vi glada och stolta över att kunna presentera vårt koncept. Sponsortröjan där man som idrottsförening ges möjlighet att designa egna tröjor, som är färdigsponsrade. Allt till ett kraftigt subventionerat pris såklart.

Kim Staal har tidigare spelat ishockey på elitnivå i bl a Malmö Redhawks, HV71 och Modo Hockey.