Stor installation i Umeå

Stor installation i Umeå

Publicerad
2020-11-26
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Det är Stunt AB, även känt som 4Sign Umeå, som nu är först i Norrland med att få en HP R1000+ installerad. Maskinen, som är fjärde generationens HP Latex, printar både på rullmaterial samt skivmaterial, upp till en bredd om 160 cm. Leverantör av maskinen är Spandex Schneidler.
Stunt AB är ett familjeföretag som varit verksamma sedan 1989 och sedan 2006 ingår företaget i kedjan 4Sign.

– Vi är miljö- och kvalitetscertifierade sedan 1990-talet och vi försöker hela tiden arbeta för att bli mer miljövänliga och latex känns som rätt teknik för att fortsätta på den banan, säger Fredrik Dahlgren, VD på 4Sign Umeå.
– Latex-tekniken har fungerat bra för oss förut och därför känns det naturligt att välja en maskin som HP R1000+.

Fredrik Dahlgren.

Förutom att printa med 6 färger+vitt, uppges latexprintern vara en driftsäker maskin som kan arbeta i ett högt arbetstempo.

– Vi på Spandex Schneidler är glada att vi fått leverera till 4Sign, säger Per-Ola Lundin, säljare på Spandex Schneidler.
– Vi har ett bra samarbete med 4Sign Umeå och ser fram emot att fortsätta göra det vi kan för att stödja dem i deras fortsatta utveckling.

Spandex Schneidler, som har kontor och lager i både Stockholm och Laholm, har säljare och tekniker utspridda över hela landet.