Ny printer i nya R-serien

Ny printer i nya R-serien

Publicerad
2020-11-17
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Epsons nya 64-tums printer SureColor SC-R5000 är företagets första storformatsprinter med vattenbaserat resinbläck. Den nya lösningen ska ge både exakta och snabbtorkade utskrifter.
Detta blir även den första printern i R-serien, som ska hjälpa skyltbranschen, bilfolierare och tryckerier att bli mer hållbara. SC-R5000 är utrustad med företagets egna Piezo-skrivhuvuden; PrecisionCore Micro TPF.

– Vi har lyssnat på våra kunder och deras behov av kvalitet, produktivitet, pålitlighet, stabil färgprestanda samt miljökrav. Med SC-R5000 kan vi nu möta alla dessa behov, säger Richard Garp, försäljningsansvarig på Epson.

Richard Garp

Storformatsprintern, som släpps i december, har certifieringar för GreenGuard Gold, AgBB och French-VOC.