Team Workwear växer

Team Workwear växer

Publicerad
2020-10-21
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Sedan 1 september har totalt fem nya butiker anslutit sig till arbetsklädskedjan Team Workwear.
Dels är det Svea Yrkes & Profilkläder, med butiker i Nynäshamn och Västerhaninge, som blivit en del av kedjan. Dels ansluter tre butiker i Bollnäs, Gävle och Mjölby, genom samarbetet med 4Sign.

– Vi är väldigt glada att dessa entreprenörer valt att bli en del av Team Workwear-kedjan. De kommer att passa in perfekt, då vi saknat butiker på dessa orter sedan tidigare, säger Per Spett, kedjeledare på Team Workwear.
– De drivs även med samma vision och värderingar som våra övriga medlemsbutiker – man vill vara nära sina kunder, för att kunna ge personlig service och smarta lösningar efter kundens specifika behov.

Butikerna i Nynäshamn och Västerhaninge drivs sedan 2008 av Svea Yrkes & Profilkläder.

– Vi arbetar för att ge snabb, smidig och framför allt kundanpassad service. Det är viktigt att hitta rätt kläder och utrustning för respektive kund, säger Leif Jonsson, VD på Svea Yrkes & Profilkläder.
– Arbetskläder måste ju fungera på riktigt i sin rätta miljö. Att bli en del av Team Workwear hjälper oss att fortsatt kunna ge våra kunder den bästa servicen och erbjuda ett konkurrenskraftigt utbud.

I våras inleddes ett nytt samarbete mellan 4Sign och Team Workwear. Samarbetet innebär att kedjornas medlemsföretag får möjlighet att utöka sina verksamheter och erbjuda sin lokala marknad ett bredare koncept.

– Samarbetet har fått en bra start och har redan visat sig vara stärkande och givande för båda kedjorna, säger Per Spett på Team Workwear.
– 4Signs medlemsföretag i Bollnäs, Gävle och Mjölby, som redan sedan tidigare jobbat med arbetskläder, har valt att utöka samarbetet och blir associerade medlemmar till Team Workwear.