Ny VD på Spandex Schneidler   Jussi Heinämäki

Ny VD på Spandex Schneidler

Publicerad
2020-10-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Från och med den 1 november är det Jussi Heinämäki som är VD för svenska Spandex Schneidler, en del av den internationella Spandex-koncernen med verksamhet i ca 20 länder.

– Jag ser verkligen fram emot min nya roll hos Spandex Schneidler och det ska bli roligt att få vara en del av framtiden och bygga ett framgångsrikt Spandex i de nordiska länderna, säger Jussi Heinämäki.

Sedan år 2005 är han VD för Seri-Deco Oy, den finska motsvarigheten i koncernen. Vilket är en roll han kommer fortsätta i samtidigt. Under sin tid som VD för Seri-Deco Oy har Jussi Heinämäki lyckats med att få bolaget att växa och expanderat verksamheten till Baltikum.

– Seri-Deco och Spandex Schneidler har mycket gemensamt. Båda är marknadsledande inom Sign & Display i respektive land och erbjuder ett brett sortiment av produkter och helhetslösningar från ledande varumärken för visuell kommunikation, säger Jussi Heinämäki.
– Snabba leveranser, professionell kundtjänst och maskinservice är andra saker som förenar företagen.

Spandex Schneidler är baserade med lager och kontor i både Stockholm och Laholm, med totalt ett 50-tal anställda.

– Spandex Schneidler kommer att vara i goda händer under Jussis ledning och båda företagen kommer att nå nya framgångar, genom hans kunskaper, säger Rob Jackson på Spandex Group.