Print Next ställs in   Ravindra Parasnis (Foto: Sören Andersson)

Print Next ställs in

Publicerad
2020-09-16
Skribent
Redaktionen

Grafiska Företagen har tillsammans med sina partners Grafkom och Nopa, definitivt beslutat att inte genomföra Print Next under 2020 med anledning av den rådande corona-pandemin.
(Print Next var planerat den 26 november på Hotel Birger Jarl i Stockholm)

– Det är inte läge att ordna ett så pass stort event som Print Next just nu. Vi tar nya tag och arrangerar branschens viktigaste träff när läget ser bättre ut, kommenterar Ravindra Parasnis, VD på Grafiska Företagen.

Redan i våras valde man att skjuta på Print Next till november, på grund av den osäkerhet som rådde. Efter ett gemensamt beslut har samtliga parter nu valt att ställa in Print Next helt i år. För tillfället finns inget datum satt för när Print Next blir av, men man ser fram emot att träffa alla deltagare när läget är bättre.