Lanserar profilerad ingefärsshot

Lanserar profilerad ingefärsshot

Publicerad
2020-06-10
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

I ett samarbete med Norrköpingsföretaget Wellnox, som äger produktserien Rå, lanserar nu Add Value Sweden ingefärsshot med kundunika etiketter.
Add Value har i snart 20 år levererat profilerat vatten på den svenska marknaden och utökar nu sin portfölj av drycker med de svensktillverkade Rå Ingefärashot.

– Rå ingefärsshot blir ett nyttigt och välkommet tillskott i den produktportfölj med profilerade drycker som vi säljer redan idag. Vi väljer alltid noga vad vi vill leverera och vi tycker nu att Rå ingefärsshot ligger helt rätt i tiden, säger Katharina Norborg i en kommentar.
– Vi har fått en del förfrågningar på shot i dessa tider, så vi är glada att kunna leverera svenska, goda shot till våra kunder nu.

Produktserien Rå marknadsförs och kännetecknas av att de ska vara som att dricka egenpressad saft från skogens bär.

– Vi ser fram emot samarbetet med Add Value och möjliggör på så sätt att alla kunder som kontaktat oss och vill ha sin egen etikett på flaskan nu kan få det, säger Thomas Sjölander på Rå/Wellnox.
– Det är tydligen väldigt populärt och vi har inte haft resurserna tidigare. Vårt samarbete med Add Value möjliggör detta på ett bra sätt

Just dessa ingefärsshot ska ha en tydlig ingefärsmak med sting, gjord av 32 % ingefära och lite hetta från chili.