Säkerhetsprodukter blir nya reklambärare

Säkerhetsprodukter blir nya reklambärare

Publicerad
2020-05-28
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Detta är en artikel från Onlineprinters. 

Inom såväl serviceområdet och detaljhandeln, som hos produktionsföretagen, används alltmer olika typer av transparenta distansmarkerare i form av exempelvis akrylglasväggar eller golvdekaler.
Onlineprinters är ett av företagen som nu erbjuder säkerhetsprodukter med individuella tryck.

Framgångsrik omställning av tillverkningen
Sedan det senaste Corona-utbrottet är ingenting längre som det tidigare var. Istället för handslag gäller nu att artigt hålla avstånd, för att inte äventyra någons hälsa. De som ändå vill komma nära och träffa sina kunder, bör vidta lämpliga säkerhetsåtgärder.

– Som ett företag med produktion av trycksaker, ska vi först anpassa oss till den nya situationen. Efter att vi säkerställt att vi är fortsatt produktions- och leveransdugliga, har vi bestämt oss för att använda vår kärnkompetens till att utveckla lämpliga reklammedel för våra kunder, berättar Christian Würst, VD och Chief Commercial Officer på Onlineprinters.
– Vi vill ge våra kunder allt de behöver för att upprätthålla sina försäljningsaktiviteter så bra som möjligt i dessa tider, vare sig det är i stationär detaljhandel, inom tillverkningsindustri, gastronomi eller i officiella institutioner.

Onlinetryckeriet har därför ställt om en del av sin produktion för tillverkning av exempelvis ansiktsmasker. Dessa mun- och näsmasker erbjuds nu i deras onlineshop, i olika utföranden och olika tyger. Mallar erbjuds också.

– Med vårt utformningsverktyg på hemsidan kan man trycka egna reklamfraser på maskerna eller ladda upp önskade motiv, förklarar Christian Würst.
– Economy-ansiktsmasker kan beställas i fem olika storlekar och passar även för barn och ungdomar. Alla tygmasker kan tvättas i 60 grader. Dessutom kan man beställa ansiktsvisir i olika utföranden. De används allt oftare i detaljhandel eller frisörsalonger.

Nytt webbshoppen; pappersmasker
Helt nytt i webbshoppen erbjuds av även individuellt tryckbara pappersmasker i två utföranden. De passar särskilt bra för att distribueras ut i butiker och gastronomiska
inrättningar. Förutom offsetpapper finns även recyclingpapper för pappersmaskerna.

Hjälp för sociala organisationer
Företaget som huvudsakligen marknadsför trycksaker som flyers, affischer, broschyrer, visitkort eller mässystem samt reklammedel online, stödjer sociala inrättningar samt välgörenhetsorganisationer med gratismasker och har även försett sin egen personal med ansiktsmasker.

– Dessutom stödjer vi volontärarbete med flyers eller liknande trycksaker, avslutar Christian Würst.