Lanserar nya elektriska monteringsbord

Lanserar nya elektriska monteringsbord

Publicerad
2020-05-14
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Nu kommer Kilbaserade CWT Worktools med en ny serie av helelektriska monteringsbord, i storlekarna; 166×315 cm, 166×225 cm och 166×435 cm. Serien går under beteckningen CWT Evolution.
Bland nyheterna finns exempelvis elektriska kontroller för tryckreglering, motoriserad drift och en värmevals, vilket ger mer exakta inställningar, snabbare montering och en laminering fri från mikrobubblor.

– Vi är stolta över att kunna introducera vår kraftfullaste maskin hittills. Evolution är ett innovativt och helelektriskt monteringsbord, kommenterar Peter Fagrell, ägare och utvecklingschef på CWT Worktools.
– Den nya plattformen som Evolution innebär, är designad för både dagens och framtidens behov i branschen. Med intuitiva kontroller och nya funktioner som elektrisk tryckreglering, en elektrisk drivenhet och en värmevals kommer detta monteringsbord ge våra kunder en oöverträffad konkurrensfördel.

Dessutom introduceras tekniken Synchronized Pressure Control; som anpassar valsens tryck efter underlaget och ser till att det är ett konstant, jämnt tryck över hela bordet.