Utökar samarbetet   Teamet på Canon och Magnus Edfeldt på Color Systems

Utökar samarbetet

Publicerad
2020-04-16
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Color Systems har länge haft ett samarbete med Canon och är en av de auktoriserade serviceteknikerna för UV-/LED-storformatsskrivarna i Arizona-serien, det som tidigare låg under varumärket Océ, men som nu heter Canon Production Printing.

– Vi har under en lång tid haft ett gott samarbete med Canon på servicesidan, säger Torbjörn Hedén, VD på Color Systems.

Nu utökar båda parter samarbetet i högre grad, vilket gör Color Systems till den första auktoriserade återförsäljaren av storformatsskrivarna i både Arizona- och Colorado-serien.

– Colorado har tidigare sålts mer av Canon internt, men nu har man sett att man kan finna synergier med återförsäljarna, om de också kan sälja Colorado-serien.

Bredare nätverk för det nästan nyaste
Dessutom har återförsäljaren fått tillgång till ett större europeiskt nätverk inom begagnade storformatsskrivare från Canon.

– Det finns ibland de som inte känner att det är lägligt att köpa en helt ny skrivare, då är det bra att man kan hitta en nästan ny till ett mildare pris, fortsätter Torbjörn Hedén.
– De är oftast inte mer än ett par år gamla och vi tar in dem och kollar så att allt fungerar som det ska.