Med nya, tyska fräsmaskiner

Med nya, tyska fräsmaskiner

Publicerad
2020-04-15
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

För att fortsätta bredda sitt sortiment, har Signcom nu tagit in nya fräsmaskiner från den tyska tillverkaren vhf camfacture AG, som uppges leverera över 1 000 stycken varje år.
I ett pressmeddelande framgår det att tillverkaren har lokaler utanför den tyska staden Stuttgart, där samtliga maskiner monteras; alltifrån maskiner i storlekar från A4, upp till 3 x 8 meter.

– Vid våra besök hos vhf camfacture AG blev vi om möjligt än mer övertygade om att dessa maskiner kommer att mottas mycket väl på marknaden, berättar Andrés Tiszavari, produktansvarig för fräsmaskiner hos Signcom.
– Företaget tänker kvalitet in i minsta detalj, alla delar produceras i egna bolag i Europa, med egen utrustning. De har också ett hållbarhetstänk som ligger rätt i tiden, inte minst genom deras arbete med återvinning.

– Sedan lägger vi till en fantastisk prestanda, kvalitet och stabilitet, en bra prisnivå samt referenser som Audi och Siemens. Kort sagt, fräsmaskinerna från vhf camfacture AG kommer att bli mycket uppskattade hos användarna.