Masterlite på laddad mässa

Masterlite på laddad mässa

Publicerad
2020-04-22
Skribent
Redaktionen

Elmässan är Nordens största mässa inom elinstallation, belysning och fiber. Mässan har arrangerats sedan 2004, då den lanserades i Stockholm och har varje år vuxit sig större och starkare och är idag en självklar mötesplats för hela elbranschen.
Nu finns mässan i tre svenska städer, där den täcker södra, mellan och norra Sverige. Alla kan med andra ord bli en del av gemenskapen på Elmässan, oavsett vart i Sverige man bor och arbetar.

Nyheter och trender
På Elmässan kan man upptäcka tusentals produktnyheter, innovationer, ny teknik och knyter nya kontakter för framtiden. Varje mässa har också ett gediget seminarieprogram med scener på mässgolvet, där de mest aktuella ämnena diskuteras. Allt från paneldebatter, produktnyheter, trendspaningar, workshops och halvdagar. Talar gör ofta kända branschprofiler, företag och organisationer.

En Made-in-Sweden-lösning
På mässan visade Malmöbaserade Masterlite upp fyra huvudområden:

  • Seelings som är ett komplett koncept för mönsteranpassad undertaksbelysning.
  • Kundanpassade lösningar och skräddarsydd belysning.
  • Utvalda delar ur Osram-sortimentet, bl a LED-moduler för skyltar och displayer, LED-tejp för inom- och utomhusbruk samt nya armaturer Niche och Finesse.
  • Den väletablerade armaturserien Frontline för påbelysning av bl a skyltar och fasader. Nyheten är den egna strålkastare Frontline Beam, som släpps till våren.

– Det blev två härliga dagar med intressanta samtal och nya affärsmöjligheter, säger Ola Lundblad på Masterlite.
– Vi uppskattar att så många visade intresse för våra produkter; från kundanpassade lösningar till Seelings-konceptet, som är unikt genom sitt Made in Sweden.

– Vi på Masterlite jobbar ständigt med produktutveckling och det är ovärderligt att ha en dialog med kunder och kollegor, för att tillgodose marknaden med de lösningar som efterfrågas.
– Vi vill också passa på att tacka vår samarbetspartner Osram för deras deltagande i vår monter, avslutar en påtagligt nöjd Ola Lundblad.