Workshops hos Folier.se

Workshops hos Folier.se

Publicerad
2020-02-25
Skribent
Redaktionen

Att hjälpa våra kunderna att få ut både det mesta och bästa av produkterna, är något som ligger Folier.se varmt om hjärtat. Som ett led i det kommer de därför, regelbundet framöver, att bjuda in till utbildande workshops.

Den första workshopen kommer att hållas den 4e mars och är en utvecklande kurs i sublimering. Wim Rottier, från Technotape i Holland, är enligt ett pressmeddelande från företaget, en expert på sublimering och kommer att hålla i själva utbildningen. Utöver det breda sortimentet av sublimeringsprodukter som Technotape erbjuder, utvecklar de också nya tekniker och utrustning som förenklar processen vid sublimering.

Folier.se ser fram emot en lärorik dag tillsammans med sina kunder och Wim och hoppas på en lyckad tillställning för alla.