Friidrottens tryckeripartner   Stefan Olsson; generalsekreterare på Svenskfriidrott, Hans Ekelund; platschef på Exakta Borås

Friidrottens tryckeripartner

Publicerad
2019-10-17
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Sedan i mitten av mars är den grafiska koncernen Exakta en ny partner till Svensk Friidrott. Inom samarbetet kommer Exakta hjälpa till med exempelvis årsberättelse, regelbok, exponeringsmaterial och utbildningsbroschyrer.

– Det är jätteviktigt för oss att ha en bra samarbetspartner inom den här branschen, där vi själva har stort behov av produkter och tjänster, säger Jan Larsson, marknadschef på Svensk Friidrott.
– Vi ser fram emot samarbetet och att tillsammans kunna utveckla utbudet av produkter och tjänster under de kommande åren.

Samarbetet kommer däremot inte endast gälla förbundsverksamheten, då tjänsterna som erbjuds även kan lämpa sig för föreningar och evenemang.

– Vi ser ett stort värde i att förknippas med friidrotten i vår marknadsföring och kommunikation. Friidrotten står bl a för gemenskap och integration, vilket är vikigt på alla nivåer i vårt samhälle och stämmer mycket väl in på Exaktas värdegrund, säger Hans Ekelund, plats- och försäljningschef på Exakta Borås.

Idrottsorganisationen Svensk Friidrott bildades år 1985 och har idag drygt 600 000 medlemmar, organiserade i ca 1 000 föreningar.
Exakta grundades år 1976 i Hässleholm och har idag verksamhet i Malmö, Borås och Hässleholm, med en omsättning på ca 500 miljoner kronor.