Arkitektkopia har rekryterat

Arkitektkopia har rekryterat

Publicerad
2019-09-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Nu har Anette Fredriksson tillträtt som försäljnings- och marknadschef hos Arkitektkopia, en roll som hon tagit över efter den tidigare tillförordnade försäljningschefen Per Wilhelmsson. Hon har 25 års erfarenhet från att bygga upp och utveckla säljorganisationer och enskilda säljare.

– Anette har en erfarenhet och en personlighet som passar mycket väl överens med utmaningarna vi har i den förändringsresa som vi är mitt uppe i, där ett starkt kund- och försäljningsfokus är centralt för att lyckas, säger Gunnar Duintjer, VD på Arkitektkopia.

Hon kommer senast från en tjänst som verksamhetschef med försäljningsansvar och har tidigare haft arbeten med ansvar för marknadsföring, varumärkesframtagning och positionering. Dessutom har Anette Fredriksson författat en bok om Key Account Management.

– Att få arbeta med att utveckla affärsverksamheten i ett företag med ett så starkt och väletablerat varumärke som Arkitektkopia har, känns som en fantastisk möjlighet, säger Anette Fredriksson, ny försäljnings- och marknadschef på Arkitektkopia.
– Kommunikation är ett område i stark utveckling med många nya spännande kanaler och jag ser fram emot att vara med och forma Arkitektkopias framtida erbjudande.